nyáron Sminktetoválás? persze!

A sminktetoválás nem évszakfüggő!

Még mindig sok a tévhit arról, hogy sminktetoválást nyáron nem lehet készíttetni. Ez nem igaz! Szalonunkban folyamatosan készítjük a tartós sminkteket az év minden évszakában. Néhány apró dolog van, amit ha betartasz nyugodtan sminktetováltathatsz nyáron is!

Közel 10 éves tapasztalattal és több ezer sminktetoválással a hátunk mögött

Nálunk nyáron is biztonságosan elkészíttetheted a sminktetoválásod, mivel tökéletesen körültekintően tájékoztatunk és minden fontos betartandó utasítást megkapsz szóban, emailben és írásban is. Sőt, ha fényvédőre van szükséged, azt is tudjuk biztosítani!

 

Néhány dolog, amit nyári sminktetoválás esetén be kell tartani

 

2 hét fényvédelem

A sminktetoválás elkészítése után 2 hétig kell a fényvédelemmel fokozottan vigyáznod. 

Fényvédelem az első napokban

Az első napokban egy nagyon vékony réteg pörk, azaz sebecske képződik a bőr felületén. Ez pár nap alatt hámlásszerűen távozik a bőrről. Nagyjából 2-5 nap alatt ez meg is történik. Ekkor ne érje közvetlen napsugárzás. Tehát ne napozz, ne szoláriumozz, ne tűzze a nap, ha sétálsz az utcán, ha játszótéren vagy a gyermekeddel, egyszóval, ha napfény érheti, ott védeni kell a fénytől.

Fényvédelem a seb leesése után

Maximum 1 héten belül távozik hámlásszerűen a seb a sminktetoválásról, ekkor a legfontosabb a fényvédelem, de ekkor már használható krém állagú fényvédő krém. Az 50 faktoros erősséget javasoljuk, napjában többször használva, ameddig a napfény érheti.

Nyaralás friss sminktetoválással

Nyaralás előtt 3 héttel nyugodtan elkészíttetheted a sminktetoválásod.

Hosszú távú fényvédelem

Az UV fény sajnos kíméletlen a bőrünkkel és a sminktetoválásokat is nagy mértékben fakítja, így ha fényvédőt használsz főleg a nyári hónapokban a tetoválásodon, akkor az élettartamát jelentősen meghosszabbíthatod.

Sminktetoválás kisokos

Szeretnél sminktetoválást, de még bizonytalan vagy, hogy mit is jelenten-e ez pontosan.
Engedd meg, hogy megválaszoljuk a kérdéseidet!
Olvasd át a sminktetoválásokról szóló részletes tájékoztatónkat!

Árlista

Szeretnéd tudni mennyibe kerül, hogy megszabadulj a reggeli rutinsminkelés terhétől és mindig tökéletes legyen a make-upod?
Böngészd át árlistánkat és válaszd ki melyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni!

Szalonjainkban készülő sminktetoválások

Púderes szemöldöktetoválás

Satírozási technika, mely karakteresebb sminkelt hatású. Ennél a típusnál újragondolva dolgozunk a satírozás módszerével, ellágyítva a felső és első részét a szemöldöknek,mintha kőpúderrel formáztuk volna, feledve a régi keretes satírozott munkákat.

Szálazott szemöldöktetoválás

A jelenlegi legmodernebb szemöldök szálazási forma. Egyedi technikája több szín felhasználásában rejlik, különleges szálazási sémájának köszönhetően hiperrealisztikus hatást ad.

Spirit Soft füstös szemhéjtetoválás

Az egyik legmodernebb szemhéj satírozási technika, sminkelt hatású füstös sminkre hasonlító tetoválás. Elkészíthető fekete, barna és szürke színből vagy ezek kombinációjából.

Ajaktetoválás

Az ajak lágy vagy teljes színezésével formázzuk az ajkakat. Ezzel a technikával optikailag teltebbé tudjuk varázsolni az ajkat, így a női arc észrevétlenül szépül.

SMINKTETOVÁLÓINK

Sugár Zsanett

A Spiritual szalon tulajdonosa és vezető sminktetoválója

Judit

Spiritual sminktetováló és tréner

Zsuzsi

Spiritual sminktetováló