Tartós lézeres szőrtelenítés

A vendégeink kedvenc szolgáltatása!

Add magadnak a gondtalanság érzését, ne foglalkozz többé a szőrtelenítéssel, ezt bízd csak ránk!

Hol találod?

Tartós lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunk a debreceni Mátyás király utcai szalonunkban érhető el számodra.

Megoldjuk a problémád eddig nem látott tartóssággal!

Sokáig kerestük a valóban hatékony végleges szőrtelenítő gépet, mert nem szerettünk volna csalódást okozni, hiszen mi is sok gépet kipróbáltunk már az évek során. Több neves bőrgyógyásszal és kozmetikai gépeket forgalmazó céget kerestünk meg és vetettük össze különböző gépek adatait, így született meg a döntésünk és esett a választásunk a Sunderm Max Lézer Dióda gépre.

Mitől más a dióda lézer?

A régi fajta technológiákhoz képest (villanófény, IPL) sokkal hatékonyabb és gyorsabb eljárás.
Valós eredményeket fogsz tapasztalni.
Valóban megszabadulhatsz a nem kívánt szőrszálaktól.
A kezelések nem csak lassítják a növekedést, hanem meg is szüntetik.
Kezelési gyakoriság

Az első 3 alkalom havonta javasolt, ezt követően ahogy a maradék szőrszálak megjelennek. Leghamarabb 2-3 hét elteltével ismételhető a kezelés, ha megjelennek a szőrszálak és szeretnél hamarabb jönni, megteheted nyugodtan.

Hogyan érdemes előkészülni és érkezni?

Borotvált bőrfelülettel érkezz, a legérdemesebb 3-4 nappal a kezelés előtt borotvával eltávolítani a szőrszálakat. A szőr hossza minimum 2 mm-es legyen, mivel a lézer fénye a sötét szőrszálon keresztül jut el a szőrtüszőig és úgy tudja roncsolni azt. A kezelések között csak borotvával szőrteleníts, hogy minél több aktív növő szőrszálad legyen kezeléskor.

Dezodor, testápoló illetve egyéb szerek használatát kerüljük a kezelés előtt, mert azt maradéktalanul el kell távolítani előtte.

 

Szolárium, napozás kezelés előtt
Kezelés előtt 1 héttel TILOS szolárium használata! Szintén TILOS  napozni kezelés előtt 3 nappal. Amennyiben túl barna a bőr vagy le van égve, nem tudjuk elvégezni a kezelést, mert bőrkárosító hatása van (világos hajlatok esetén, ebben az esetben is elvégezhető a kezelés, pl.: a hónalj területét nem éri a nap). Ezt minden esetben a kezelést végző szakember dönti el, hogy biztonsággal elvégezhető e a kezelés. 
Mennyi kezelésre van szükség?

Ez függ a szőrszál színétől és típusától, de az igazolt eredmények 10 alkalmat mutatnak. Az alkalmak egyénenként némi eltérést mutathatnak. Tehát, ha neked nagyon kevés a szőrszálaid száma lehet kevesebb alkalom, de ha dús, akkor előfordulhat, hogy több alkalomra lesz szükséged.

Kinek ajánlott?
Minden nőnek és férfinak, aki szeretne megszabadulni az örökös szőrtelenítési procedúrától.
Világos és ősz szőrszálak
A sikeres és hatékony kezeléshez a szőrszálnak tartalmaznia kell minimális pigmentet, mivel a működési elve az, hogy a szőrtüszőben lévő pigment segítségével roncsolja azt. Amennyiben valakinek világos, fehér a szőrszála a kezelés nem lesz sikeres, a szőrszálakat viszont puhítja. Tehát, ha egy hölgynek teljesen ősz, azaz fehér szőrszálak vannak az állán, és az segítség, hogy nem lesz olyan erős a szőrszál, akkor érdemes igénybe venni a kezelést.
Tartósságról
A szőrszálak mennyiségének ritkulása és növekedési üteme teljesen egyénfüggő, hiszen mindenkinek más típusú a szőre, a szőrnövekedési fázisa. A lézeres szőrtelenítés alkalmainak száma eltérő személyenként, általánosságban 6-8 alkalomra van szükség a tartós eredmény eléréséhez. A sikeres kezelést követően szükség lehet „emlékeztető” kezelésre, pl.: évente, ez szintén egyénfüggő és ha meg is jelennek új szőrszálak, azok száma elenyésző és alig látható. 

Működési elvről:

Hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának.

A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és szőrtüszőben lévő melaninban és hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét. Mikor a hőmérséklet kellően magasra emelkedik, visszafordíthatatlanul károsul a szűrtüsző szerkezete, amely eltűnik a szőr természetes fiziológiai folyamatai során, így tartós szőrtelenítést érhetünk el.

Mindenféle pigmenttel rendelkező szőrzetet tudunk kezelni a 808nm/1064nm/755nm-es hullámhosszal. Így nem jelenthet problémát a tartós szőrtelenítés legyen szó az ajakról, szakállról, hónaljról, mellről, bikini vonalról, vagy akár a kar-láb és hátszőrről.

Ellenjavallatok:

Epilepszia
Antibiotikum szedése
Terhesség
Gyulladásos folyamatok a tervezett kezelés területén.
Rosszindulatú léziók a kezelési területen.
Vegyi hámlás és hasonló eljárások, amelyeket kevesebb mint 2 héttel végeztek a kezelés előtt.
Psoriasis (pikkelysömör)
Atopikus dermatitis az akut stádiumban.