Sminktetováló szolgáltatásaink

A fokozható szépség

Hiszünk abban, hogy minden nőben ott rejlik a szépség és ez a szépség minden esetben igen, fokozható!
Gondoltál-e már arra, milyen jó lenne, ha reggel a tükörből a legszebb éned mosolyogna vissza rád? Ez a tükörkép visszaadhatja a magabiztosságot és egy pozitív napindító. A mi célunk az, hogy Te szebbnek és magabiztosabbnak érezd magad az új tartós sminkeddel.
Szakembereink nem csak egyszerű sminktetoválásokat készítenek, hanem valódi, egyéniséghez igazodó, egyedi alkotást terveznek minden vendégnek. Légy részese Te is a sminktetoválás új világának!

Szalonjainkban készülő sminktetoválások

Púderes szemöldöktetoválás

Satírozási technika, mely karakteresebb sminkelt hatású. Ennél a típusnál újragondolva dolgozunk a satírozás módszerével, ellágyítva a felső és első részét a szemöldöknek,mintha kőpúderrel formáztuk volna, feledve a régi keretes satírozott munkákat.

Szálazott szemöldöktetoválás

A jelenlegi legmodernebb szemöldök szálazási forma. Egyedi technikája több szín felhasználásában rejlik, különleges szálazási sémájának köszönhetően hiperrealisztikus hatást ad.

Spirit Soft füstös szemhéjtetoválás

Az egyik legmodernebb szemhéj satírozási technika, sminkelt hatású füstös sminkre hasonlító tetoválás. Elkészíthető fekete, barna és szürke színből vagy ezek kombinációjából.

Ajaktetoválás

Az ajak lágy vagy teljes színezésével formázzuk az ajkakat.
Emellett szalonjainkban 3D ajaktetoválás is választható. Ezzel a technikával optikailag teltebbé tudjuk varázsolni az ajkat.

Lézeres kezelések

Az szépítő kezelések között nagyon régóta rendkívüli hatékonysággal használják a lézereket. Szalonunk Q-kapcsolt Yag lézer kezeléseket vezetett be, hogy minél eredményesebben tudjuk szépíteni a vendégeinket.

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás hatékony módja a lézeres eltávolítás, azonban nem minden esetben lehetséges. Ez függ a tetováló pigment összetételétől, mélységétől és sok más dologtól. Amennyiben a lézeres kezelés nem opció, javasoljuk a kémiai eltávolítást, ami szintén igénybe vehető szalonunkban.

Pigmentfoltok

A pigment- és öregségi folt olyan szépséghiba, ami sok nő életét megkeseríti, és rendkívüli makacssága miatt nagyon nehéz tenni ellene. Azonban a lézer használatával nagy hatékonysággal tudjuk világosítani és akár el is tüntetni a ezeket a foltokat.

Gyulladt pattanások

A pattanások sok esetben gyulladás miatt alakulnak ki, a kezelés a gyulladást okozó baktériumokat pusztítja el, így a kiváltó tényező megszűnésével maga a gyulladás és így a pattanások is megszűnnek.

Hegek

Beindítja a bőr megújító folyamatait, így mérséklődnek a hegek.

Ráncok

Rendkívül látványos a ráncok eltüntetésében illetve mérséklésében.

Tág pórusok

Beindítja a bőr megújító folyamatait, így hatékony a tág pórusok kezelésében.

Carbon peeling lézeres kezelés

A ezelés tartalmaz arctisztítást, szénmaszk felhejezését, lézeres kezelést, és arctípusnak megfelelő befejező krém használatát.

Sminktetoválás kisokos

Szeretnél sminktetoválást, de még bizonytalan vagy, hogy mit is jelenten-e ez pontosan.
Engedd meg, hogy megválaszoljuk a kérdéseidet!
Olvasd át a sminktetoválásokról szóló részletes tájékoztatónkat!

Árlista

Szeretnéd tudni mennyibe kerül, hogy megszabadulj a reggeli rutinsminkelés terhétől és mindig tökéletes legyen a make-upod?
Böngészd át árlistánkat és válaszd ki melyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni!