Tudjuk anyaként mennyi feladatod van! Engedd meg, hogy időt spóroljunk neked!

Mi anyukák tudjuk milyenek a napjaid…

Ha a nap 36 órából állna is kevés lenne, akkor is ha kisbabád van, és akkor is ha már nagyobbacskák a gyerekek. Az énidőnket, és saját magunkat az utolsó helyre soroljuk folyamatosan. De nem kell ennek így lennie. Szalonunkban évekre megadjuk neked azt az énidőt, amit a tükör előtt töltenél reggelente. Azt a régen magadra szánt 10-30 percet, amikor a sminkeddel bűvészkedtél a csendes lakásban a kávédat kortyolgatva. 

Az idő kincs

Nem kell reggelente időt töltenünk a sminkeléssel, így több idő marad a gyerekeinkkel való minőségi együttlétre

Bye bye sminkelés

Nem kell aggódnunk az elkenődő smink miatt a nap folyamán, így nyugodtan végezhetjük a mindennapi teendőinket

Még este is plusz idő

Az arcbőrünk természetes és friss marad, hiszen nem kell sminket tisztítanunk lefekvés előtt

Mingid szép, kifinomult

Mindig tökéletes sminkünk van, akár sportolunk, akár esős időben vagyunk, de még ha a bébiétel csörög a hajadról is!

A hajad lehet, hogy kócos reggel, de a sminked tökéletes lesz!

Rengeteg nőnek adtuk vissza az énidejét a sminktetoválásokkal, lehet nem tűnik soknak a napi 10-20 perc a tükör előtt, de anyaként általában ezt megvonjuk magunktól.  Pedig erre semmi szükség. Egy alkalom nálunk és ezzel nem kell bajlódnod a tükör előtt, de kihagynos sem kell! A sminked tökéletes lesz!

 

2023.07.02-ig 25% kedvezménnyel foglalhatsz Judithoz és Zsuzsihoz időpontot! Használd a SUMMER25 kuponkódot foglaláskor!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

” Te mindig olyan szép vagy! ” – mondják a sminktetoválást viselőknek

 

Könnyed reggelek

Induljon a nap rendezett arcvonásokkal, lehet sminktetoválásod természetes, észrevétlen vagy sminkelt hatású, már ébredéskor tökéletes az arcodon 

Legyél Te az első

Tudjuk anyaként mindig hátra soroljuk magunkat, de a szalonunkban Te vagy a középpontban és egy 2 óra leforgása alatt szebbé varázsoljuk vonásaid

Neked erre is van időd?

Ezt a mondatot gyakran hallják, akik anyaként szép sminket viselnek egész nap. A nálunk készült sminktetoválásokról diszkrétek, emelik az arcod szépségét és bezsebelik az elismerő (netán irigy) pillantásokat.

Újra nőcisebben

Pontosan tudjuk milyen a mókuskerékben lenni, de azt is milyen jól esik tükörbe nézni sminktetoválással, és mosolyogva azt gondolni, a sminkem tökéletes

Sminktetoválás kisokos

Szeretnél sminktetoválást, de még bizonytalan vagy, hogy mit is jelenten-e ez pontosan.
Engedd meg, hogy megválaszoljuk a kérdéseidet!
Olvasd át a sminktetoválásokról szóló részletes tájékoztatónkat!

Árlista

Szeretnéd tudni mennyibe kerül, hogy megszabadulj a reggeli rutinsminkelés terhétől és mindig tökéletes legyen a make-upod?
Böngészd át árlistánkat és válaszd ki melyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni!

Szalonjainkban készülő sminktetoválások

Púderes szemöldöktetoválás

Satírozási technika, mely karakteresebb sminkelt hatású. Ennél a típusnál újragondolva dolgozunk a satírozás módszerével, ellágyítva a felső és első részét a szemöldöknek,mintha kőpúderrel formáztuk volna, feledve a régi keretes satírozott munkákat.

Szálazott szemöldöktetoválás

A jelenlegi legmodernebb szemöldök szálazási forma. Egyedi technikája több szín felhasználásában rejlik, különleges szálazási sémájának köszönhetően hiperrealisztikus hatást ad.

Spirit Soft füstös szemhéjtetoválás

Az egyik legmodernebb szemhéj satírozási technika, sminkelt hatású füstös sminkre hasonlító tetoválás. Elkészíthető fekete, barna és szürke színből vagy ezek kombinációjából.

Ajaktetoválás

Az ajak lágy vagy teljes színezésével formázzuk az ajkakat. Ezzel a technikával optikailag teltebbé tudjuk varázsolni az ajkat, így a női arc észrevétlenül szépül.

SMINKTETOVÁLÓINK, akik időt spórolnak neked reggel

Sugár Zsanett

A Spiritual szalon tulajdonosa és vezető sminktetoválója

Judit

Spiritual sminktetováló és tréner

Zsuzsi

Spiritual sminktetováló