2016 óta a sminktetoválás élvonalában

Vendégeink száma már 5000 felett

Kiadott időpontok száma 10000 felett

Ennyi éve a szakmában

Sminktetováló művészeink a szalonban

Üdvözöllek a Spiritual művészi sminktetoválás világában!

Sugár Zsanett vagyok a szalon megálmodója és tulajdonosa. Gyerekkorom óta imádok rajzolni, festeni és természetesen sminkelni is. Ha visszagondolok egészen egyértelmű volt milyen szakma lesz számomra a tökéletes. Igazi alkotói flow-ba kerülök, ha egy sminktetoválást készíthetek, kolléganőimmel együtt. A hiszem, hogy egy női arc szépsége emelhető egy művészi sminktetoválással. Szalonunkban magasan kvalifikált kollégáinkkal a művészi munkák elkészítését tűztük ki magunk elé.

Több ezer elégedett vendég

2016 óta eltökélt célunk, hogy minél több nőtársunknak tegyük szebbé az arcát és emeljük arcának előnyös tulajdonságait. Mára több ezer elégedett vendéget tudhatunk a hátunk mögött, szalonunkban Zsanett és 2 kolléganője, Judit és Zsuzsi készíti napi szinten a sminktetoválásokat. Folyamatosan képezzük magunkat külföldi és hazai képzéseken. De nem csak tanuljuk, oktatjuk is a szakmát! Az évek alatt több száz tanulónak emelhettük a tudását, sőt saját fejlesztésű sminktetováló eszközeinket a szakma jó része használja is. Magabiztosan állíthatjuk, hogy a Spiritual Sminktetováló szalon az ország keleti régiójának legkeresetebb szalonja.

Amikor elkészítünk egy sminktetoválást a vendégünknek, valójában nem egy egyszerű tetoválást készítünk. Hanem magabiztosságot, szépséget és nőiességet adunk. Ezért sosincs két egyforma sminktetoválás, mindenki egyedi és ebben a szellemiségben készítjük el személyre szabottan munkáinkat.

Nálunk a legjobb kezekben vagy!

Nálunk nem „csak” egy sminktetoválást kapsz, hanem időt, szépséget és egyediséget.

Vendégeink mondták

Tökéletesen elégedetten távoztam a szalonból. Szakmailag egy nagyon felkészült sminktetoválót ismertem meg Judit személyében. Nehezen szántam rá magam, de megnyugató választ kaptam a kérdéseimre és a végeredmény magáért beszél. Köszönöm Judit🥰

Sárosi Krisztina

Zsuzsi nagyon kedves, precíz. Csodát alkotott. 🙂

Dr. Fábiánné Kovács Nikolett

Határozottan elégedett vagyok az eredménnyel, amit Zsanett készített, profi szolgáltatásnyújtás. Örömmel vettem a támogató tanácsot, amely által a legmegfelelőbb sminktetoválás készült számomra. A környezet tiszta, rendezett, barátságos. 

Bódi Judit

Maximális volt a szolgáltatás. Nagyon jól éreztem magam..Köszönöm. 🙂

Csuri Istvánné

Teljes mértékben elégedett vagyok a  munkával. Nagyon jó szakember!😊 Csak frissítésre jöttem, bár még nem lett volna muszáj. Legközelebb is hozzá jövök!😊😘 

Kristóf Enikő

Szívből ajánlom. Szakmailag és emberileg is nagyon szeretem Zsuzsit. Válasszátok bátran,ha egy szép sminktetoválás tulajdonosai szeretnétek lenni!:)

Szabó Vanda

Rólunk mondtátok

Sminktetováló művészeink

Szalonunkban hárman készítjük a sminktetoválásokat. A sminktetoválásban eltöltött idő határozza meg az ársávot.

Zsanett

A Spiritual Beauty tulajdonosa, vezető tréner és sminktetováló

Szemöldök, szemhéj, ajak 110.000 Ft

 

Judit

sminktetováló és tréner

Szemöldök, szemhéj, ajak 75.000 Ft

Zsuzsi

sminktetováló

Szemöldök, szemhéj, ajak 65.000 Ft

Többet szeretnél tudni?

Kattints, olvass és foglald le az időpontodat online a tökéletes sminktetoválásodra!

Sminktetoválás kisokos

Minden kérdésedre választ találsz, amit a sminktetoválásokkal kapcsolatban tudni szeretnél.

Árlista

Böngészd át szolgáltatásaink listáját!