Spiritual közérzetjavító piercingek

Használjuk testünk gyógyító képességét

A fülön rengeteg olyan pont található, amelyet ha stimulálunk, pozitív hatással lehet a testünkre, lelkünkre. Ez a felfedezés nem új, évezredekre visszamenőleg tudták az emberek és használták is. Egyre több ember nyit az alternatív megoldások felé. A kezelés célja, hogy visszaállítsa a szervezetet az optimális egészségi és egyensúlyi állapotába. A TEST-LÉLEK-SZELLEM EGYSÉGÉT.

Az ősi kínai módszer, amelyet több ezer éve ismerünk és ma is alkalmaznak, az emberi fül különböző felületeinek kapcsolatát veszi alapul a test más részeivel. Ezen kapcsolat révén a fül megfelelő területeinek stimulálása hatással lehet a velük kapcsolatban álló szervekre.

Minden piercing helyét előzetesen bemérjük, így biztosan tökéletes helyre kerül!

Közérzetjavító piercingek fajtái

Spiritual Soul Lélek kapu (Shenmen pont)

A Shen-Men pont neve a „Lélek kapuja”, a Hagyományos Kínai Orvoslás több ezer év óta ismeri és használja ezt a pontot,ez egy fülakupresszúrás kezelési pont. A fül belső részén található háromszögű árok Y-ág felé eső csúcsán lévő terület felső részén lévő pont. A hagyományos kínai orvoslás szerint egy alternatív gyógymód, ami tudományosan nem alátámasztott, de tapasztalataink szerint segít az embereknek nyugodtabb, harmonikusabb életet élni. A fülön elhelyezkedő különleges pont stimulálása segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni.

Spiritual Head migrén

A csontokat fedő vékony szövet, a koponyát, a szemeket és a füleket körülvevő izmok, valamint az agy és a gerincvelő, az erek és az idegek felszínét borító szövetek begyulladhatnak vagy irritálódhatnak, és ez fejfájást okozhat.

Bizonyos fejfájás típusok (migrénes, tenziós, cluster) esetén használjuk.

Spiritual Slim

A Slim piercing segít az étvágycsökkentés és éhségérzet csökkentésében. Ajánlatos azoknál az embereknél, akik küzdenek a felesleges evés vagy étvágy leküzdésével. Ehhez minden esetben kell egy egység akarat, hogy azt fel tudjuk sokszorozni. Tehát nem azt jelenti, hogy eszek még egy szelet sütit, mert bent van a piercing! Ez egy plusz segítség.

Debrecen

Bercsényi Miklós u. 93.

kolléganők

Zsanett

A Spiritual Beauty tulajdonosa

 

Judit

sminktetováló és tréner

Zsuzsi

sminktetováló