Spiritual partner & szalonprogramok

ELINDULTUNK!

Szeretnél egy tökéletes felépített arculattal, hatékony kezelésekkel, gépekkel és több év tapasztalat tudásával elindítani a szalonod vagy már van vállalkozásod, de kellene egy kis inspiráció, hogy felrázzuk a működésed? Esetleg most indulnál, de profi módon kezdenél?

A Spiritual Beauty szalonprogramok erre kínál számodra kihagyhatatlan lehetőséget! Több év, több szalon és rengeteg befektetett energia, ami az eredményét meghozta számunkra. Az eredményeink és a tények magukért beszélnek, a Spiritual brand egy sikeres szépségszalon láncolattá nőtte ki magát, így szeretnénk bővíteni országosan és külföldön is üzleteink számát illetve lehetőséget nyújtani a saját vállalkozások fejlődésére. Erre tökéletes választás a programjaink egyike. Nektek nem kell kitalálni mit és hogyan csináld, ezt mi már mind kitaláltuk helyetted. Egy jól működő vállalkozás stabilan felépített alapjait kínáljuk A-Z-ig. Neked csak IGEN-t kell mondanod! 

Spiritual Szalon programok

Mi is a Spiritual Beauty brand?

A Spiritual Beauty a Spiritual Brand egyik sikeresen fejlődő gyermeke. Szalonjainkban olyan szolgáltatásokat válogattunk össze az évek során, amire valóban van igény és imádják a vendégek.

A szépségipar elég szerteágazó terület, de mi ráspecializálódtunk a szőrtelenítés, lézeres szőrtelenítés, speciális arckezelések, kisebb kezelések, alakformáló kezelések egyedi alkalmazására, 

Kezeléseink, módszereink működnek, mi sem bizonyítja jobban, mint évek óta működő 2 debreceni szalonunk, 2022-ben pedig megnyílt Budapest 9. kerületében is. A siker fenntartható és az indulás sikeressége is a tudáson múlik. 

Szalonjaink

Választható programjaink

  • SPIRITUAL BEAUTY SZALONCSOPORT /franchise/: ha a Spiritual Beauty égisze alatt szeretnél szalon nyitni, mi ehhez minden lehetőséget megadunk. Bevált módszerek, hatékony működési stratégia, jól felépített belső működés
  • SPIRITUAL SZALON BOOST PROGRAM: (2+1 alkalmas konzultáció) már meglévő vállalkozásod kissé döcögősen megy vagy szükséged van egy inspiráció bombára? Átnézzük a vállalkozásod, megtaláljuk a rést a pajzson, újragondoljuk a belső működésed, egyszóval mindent átnézünk és alkotunk valami kirobbanót, ami arculatában téged is tükrözni fog
  • SPIRITUAL START ME PROGRAM: (3+1 alkalmas konzultáció) most fogod kezdeni a vállalkozói életet, nagy falat, tudjuk. Ezért hoztuk létre a Start Me programot! Induljunk együtt és legyen az indulásod profi és lehengerlő! Teljes működési stratégia tervezés, kommunikációs terv, belső működés megalkotása, minden ami a csövön kifér. Neked már „csak” teljes gőzzel dolgoznod kell!
  • SPIRITUAL RAPID PROGRAM: (1 alkalmas konzultáció előzetes felméréssel): csak egy gyors inspriáció bombára vágysz? Átnézzük együtt a működésed és lehetőségeket 1 alkalom konzultáció keretein belül, előzetes felmérés után és hasznos tanácsokat kapsz a működésed optimalizásához.

Részletek és érdeklődés

Telefon: 06 (20) 583-7267
E-mail: zsanett@sugarzsanett.hu