Spiritual Sculpt

Spiritual Sculpt kezelés

Magas Intenzitású Fókuszált ElektroMágneses technológia

Képzelj el egy olyan kezelést, ami gyors, néhány alkalom után látszik az eredmény, Te pedig végre büszkén mosolyogsz a tükörben!

 

Hol találod?

Spiritual Sculpt szolgáltatásunk a debreceni Derék utcai szalonunkban érhető el számodra.

Csak 30 perc és már néhány alkalom látványos eredményt hoz!

Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20.000 felülést végez helyetted? Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a Spiritual Sculpt-tal! Jól tudjuk a mai felgyorsult világban rengeteg dolgunk van egy nap. Élj egészségesen, mozogj sokat…mondani könnyű, a megvalósítása a mindennapi teendők mellett nehézkes. Mi, a Spiritual Beauty csapata azon dolgozunk, hogy olyan kezeléseket és gépeket hozzunk el nektek, ami valós és hatékony eredményt biztosít a legmodernebb technológiák mellett.
Spiritual Sculpt alakformáló gép pont ezt az általunk képviselt színvonalat biztosítja.

Hogyan működik?

Mire képes ez a gép?

Röviden összefoglalva a gépünk intezív izomösszehúzódásokat hoz létre, ami által rendkívül hatékony az izomfejlődés, sőt hatékonyabb mint egy kemény edzés, mivel az izomösszehúzódés olyan formáját hozza létre amit edzéssel nem tudunk elérni, emellett feszesít és zsírt éget.

Bővebben a kezelésről

Bővebben pedig magas intenzitású fókuszált elektromágneses technológiát alkalmazva szupramaximális izom-összehúzódásokat hoz létre, ami egy olyan speciális izom-összehúzódás, amit edzéssel vagy akaratlagos összehúzódásokkal sem érhetnénk el. A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között. A SculptX olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben. A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez a struktúrájának teljes újraépítésével, ami végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet.

Lapos has, akár kockákkal

A ScupltX elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni!

Popsiemelés – brazil fenék!

A SculptX készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hozza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. Számtalan vendég választja az invazív brazil fenékemelés helyett ezt a módszert. A SculptX technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést. Ez egy jó alternatívája a brazil fenék beavatkozásnak, és egy formás alakot hoz létre a lokális zsírbeültetés helyett.

SculptX elektromágneses gép előnyei:

nem-invazív (nem műtéti) kezelés kellemetlen érzés nélkül

19%-kal csökkenti a helyi zsírt
16%-kal növeli az izomzatot az adott területen
nincs gyógyulási idő / nincs szükség a kezelés után regenerációs időszakra
pozitívan hat a kialakult testképünkre / növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot
észrevehető, ám természetes hatást eredményez

Kezelhető területek a testen

Comb

Has

Popsi

Felkar

Vádli

Hasfal regeneráció terhesség után

Nyerd vissza a régi formád vagy inkább jobbat!

A terhesség során extrém módon megnyúlnak a tartó szalagok és a hasizom tartófunkciójára nagy szükség van, hogy ezeket a szalagokat és kötőszöveteket újra feszesen tudja tartani. Ahhoz, hogy a terhesség előtti vagy attól sokkal jobb állapotba hozzuk a hasizmunkat, bizony meg kell dolgoztatni.
Erre a tökéletes megoldás a gépünk, hiszen sokkal hatékonyabb mint egy kemény edzés. A szülés utáni állapotot az esetek nagy részében helyre lehet hozni, sőt, laposabb hasat tudunk alkotni a kezelésünkkel.
Hasfal helyreállító műtétre csak ritka esetekben van szükség, így szülés után már 6 héttel nyugodtan jöhetsz és élvezheted a Spiritual Sculpt kezelést.

Hidd el pontosan tudom hogyan érzed magad a terhesség utáni testedben. Én is így éreztem ahogy Te, de mutatom az eredményem!

 

Legfontosabb tudnivalók

Kinek ajánljuk a kezelést?

Bárki igénybe veheti aki szeretne látványosan alakot formálni. 2-5 cm zsírréteggel rendelkezőknek ajánlott. A kezelésünk segít a kívánt alak elérésében, de mint minden kezeléshez, ehhez Te is kellesz. Magas kalória bevitel esetén nem lesz olyan hatékony a kezelés. 15-20 kg túlsúly felett nem ajánljuk a kezelést, mert ugyan hatékony, de nem lesz látványos a végeredmény.

Milyen gyakran végezhető a kezelés?

3 naponta nyugodtan kezelhetjük a vendégeket.

Hány alkalomra van szükség?

Minimum 4 kezelés javaslunk a látványos eredmény érdekében, azonban ez természetesen egyéni igény szerint alakítható. Nincs maximalizálva a kezelések száma, így annyit vehetsz igénybe, amennyit szeretnél. Azt ki kell hangsúlyozzuk, hogy a magas kalóriabevitel rontja az eredményt, mint bármilyen alakformáló kezelésnél. Vékonyabb hölgyek esetén látványosabb az izomnövekedés, nagyobb zsírfedettségnél később látszik, de ugyanolyan hatékony. 

Mennyi ideig tart a kezelés?

30-42 perc (2 zónánként, pl.: popsi és felkar)

Mikor nem lehet igénybe venni a kezelést?
  • Terhesség alatt.
  • Peacemakerrel vagy bármilyen ilyen jellegű beültetett elektromos készülékkel rendelkezel a kezelés területén.
  • Epilepsziás vagy, esetleg szívproblémával küzdesz.
  • Bármilyen olyan betegséged van, ami az elektromágneses kezelés használata esetén veszélyes lehet.
  • Fém implantátumod van a kezelés területén.
Foglalj időpontot a kezelésünkre, és szerezd meg a régóta vágyott alakot!
Nem vagy benne biztos, hogy erre az alakformáló kezelésre van szükséged?