Szalon Budapesten

SPIRITUAL BEAUTY
sminktetováló- és szépségszalon

Megnyílt a 4. szalonunk Budapesten!

Több vagyunk, mint egy egyszerű szépségszalon hálózat. Mi hiszünk abban, hogy az igazi szépség belülről fakad. Lelkünkre viszont pozitív hatással van minden, amit teszünk a testünkért. Egyszerre növeli az önbizalmunkat, akaraterőnket és boldogságunkat is.

Debreceni szalonjaink évek óta nagy vendégkörrel büszkélkedhetnek, emiatt úgy döntöttünk megszépítjük a budapesti hölgyeket és urakat is! Nem csak szőrtelenítéssel, arc- és testkezelésekkel jövünk, hanem sminktetoválással is!
Alkotóvágyunk, tehetségünk és kreativitásunk állítjuk annak a szolgálatába, hogy a vendégeinkből többet hozzunk ki, mikor szolgáltatást adunk.
Biztosíthatunk róla, mi nem elégszünk meg az elég jóval, nekünk a legjobb kell, és ezt is szeretnénk a vendégeinknek nyújtani, méghozzá gyönyörű környezetben.

Szőrtelenítés &
arc- és testkezelések

Szőrtelenítéssel indultunk, mára már komplex arc- és testkezelési repertoárunk van a vendégeink számára. 

Sminktetoválás készítés

Több ezer sminktetoválással a hátunk mögött örömmel mondhatjuk, hogy imádjuk készíteni a tartós sminkeket. Debreceni szalonunk a keleti régió egyik legkeresettebb sminktetováló szalonja. Szeretnénk a fővárosi hölgytársainkat is megszépíteni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szőrtelenítés

Arckezelés

Testkezelés

Sminktetoválás

ÉRDEKEL A KEDVEZMÉNYEK ÉS HÍREINK?

Iratkozz fel listánkra!

Böngészd át árlistánkat, és ismerd meg a
Spiritual Beauty Budapest minden szolgáltatását!

Spiritual Beauty Budapest

1096 Budapest, Vendel u 15-17.

+36 (20) 583-7267