Spirit Ice & more

Spirit Ice & More bérlet (1 havi), mely teljesen személyre szabott, a Te alkatodhoz és céljaidhoz igazodunk, hogy elérd az álomalakod! Egyedien kombináljuk a gépeinket és kezeléseinket!

Egy olyan kezelési metódust álmodtunk meg, amit csak a Spiritual Beauty Szalonban találsz meg!
Egy személyre szabott alakformáló kezelés 100% garanciával

Hol találod?

Spirit Ice szolgáltatásunk a Derék utcai szalonunkban érhető el számodra.

Talán meglepő számodra ezt az információt olvasni, de tudományosan bizonyított, hogy tinédzser korunkra testünk zsírsejtjeinek száma állandósul. Ez azt jelenti, hogy van, akinek kevesebb zsírsejtje lesz, és van, akinek pedig több. Ez az szám nem fog változni, a méretük viszont igen. Hízásnál a zsírsejt mérete növekszik, fogyáskor pedig a csökken, azonban a számuk nem változik.

Egy olyan kezelési metódust dolgoztunk ki, ami több gép használatát foglalja magába, ezzel egyedülálló kezelést biztosítunk a vendégeinknek!

A kezelésünk során a zsírsejtek roncsolásával azt a fantasztikus eredményt érjük el, hogy csökkentjük a zsírsejtek számát körülbelül 20-25%-kal. Ezek a zsírsejtek megsemmisülnek, tehát nem tudnak a jövőben növekedni. Emellet extrém mód feszesítjük a bőrt, centimétereket faragunk és izmot fejlesztünk!

Milyen területekre használhatjuk?

Minden testrészen ahol zsírszövet található:

arc

karok

mell

has és derék

hát

fenék

külső- és belső comb

térd

Milyen területekre használhatjuk?

Minden testrészen ahol zsírszövet található:

arc

mell

hát

külső- és belső comb

karok

has és derék

fenék

térd

A Spirit Ice gépünkről

A zsírfagyasztó gépek királynőjét hozták létre számunkra, mi pedig egy egyedi kezeléssorozatot álmodtunk hozzá!

A választott gyártó folyamatos fejlődést biztosít, így ezt a gépet a mi igényeinkhez fejlesztették. Ehhez pedig egy teljesen egyedi metódust fejlesztettünk ki, ami a mi tapasztalatunkra és tudásunkra épül. Bár 1 alkalom vásárlására is van lehetőség, de mint minden alakformáló kezelés, így ez is több alkalommal hatékony. Így 1 vagy 2 havi bérletet érdemes megvásárolni. 

Milyen funkciókkal rendelkezik a gépünk?

KAVITÁCIÓ: az egyik legmodernebb zsírbontási eljárás és a narancsbőr elleni küzdelem úttörője. A kavitáció által generált hullámok a zsírsejtek „átmozgatásával” kezdődik, a folyamat végén pedig a zsírsejt megsemmisül és kiürül a nyirokrendszeren keresztül.

RÁDIÓFREKVENCIA: használata során rendkívüli módon beindítjuk a kollagéntermelést a kezelt területen, ami elképesztően feszesíti a bőrt

CRYPOLÍZIS (ZSÍRFAGYASZTÁS): elég alacsony hőmérséklet hatására a bőrfelszín alatt beindul egy enzimtermelés, ami pusztítja a zsírsejteket. Ezt a kezelést csak meghatározott vastagságú zsírfedettség esetén végezzük, ha nem „elég” vastag a zsírréteg, elegendő a kavitáció és egyéb kezelésünk.

A havi bérlet 7 kezelést tartalmaz, ebben Spirit Ice, Spiritual Sculpt és Spirit Slim kezelés is szerepel.

MIÉRT? A Spirit Ice gépünkkel roncsoljuk és felszínre hozzuk az alsóbb rétegekben lévő makacs zsírsejteket, a Spiritual Sculpt gépünkkel extrém mód feszesítünk és fejlesztjük az izmokat az adott területen, a Spirit Slimmel pedig még plusz centimétereket olvasztunk le rólad, pluszban szintén extrém mód feszesít. IGEN, EZT MIND A SPIRIT ICE BÉRLET TARTALMAZZA!

Így az egyedi fejlesztésnek köszönhetően a gépünk gyorsabb, hatékonyabb, biztonságosabb lett a hasonló gépekkel szemben.

Kezelés időtartama

Területfüggő

Munkavégzés

Azonnal visszatérhetsz a munkába.

Garancia

Mindenkinél látható változás

Gyógyulási idő

Nincs szükség regenerációs időre

Érzékenység

Minimális

Eredmény

Általában már a 1-2 kezelés után látható és érezhető az eredmény

e

Kezelések száma

1 – 2 havi kúra javasolt 

Étrend

Ajándék étrend a kezelések mellé

Tartósság

Hosszan tartó eredmény

Tartós karcsúságra vágysz?
Foglalj időpontot a Spirit Ice kezelésünkre!
Nem vagy benne biztos, hogy erre az alakformáló kezelésre van szükséged?
Segítünk kideríteni!