Pigmentfoltok halványítására

Pigmentfoltok halványítására

White

Szabálytalan pigmentáció? Foltok? Semmi gond!

A túl sok napfény, környezeti tényezők, hormonok, egyes gyógyszerek, stb. foltok kialakulásához vezethetnek, ami miatt a bőr öregebbnek tűnhet. Ezekért a szabálytalan alakú foltokért a melanin nevű pigment a felelős. Ha sikerül egyensúlyban tartanunk a melanin termelődését, akkor a foltok elhalványulnak, a bőr tisztább lesz és visszanyeri csillogását. A meglévő foltok elhalványulnak, nem jelennek meg újak.

Termékek

Creamy Cleansing Foam

Krémes állagú tisztító hab. Gyengéden és mélyen tisztítja a bőrt, világosító hatású C-vitamin származékot tartalmaz.

Brightening Lotion

Lemosó, mely felfrissíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Világosító hatásának köszönhetően helyreállítja és egységesíti a bőrszínt.

Day Protection SPF 15

UV szűrős világosító krém nappali használatra. C-vitamin tartalma minimalizálja a foltokat, míg a benne található antioxidáns komplex a szabadgyökök ellen nyújt védelmet.

Brightening Essence Gel

Világosító és ránctalanító hatású gél, amelynek stabilizált C-vitamin tartalma szabályozza a pigmentációt, meggátolja az újabb foltok kialakulását és stimulálja a kollagéntermelést, ami a ráncok csökkentéséhez vezet. A bőr visszanyeri csillogását és a szabadgyökök ellen is védett lesz.

White Light

Sötét foltok lokalizált kezelésére. Kojisavat tartalmaz, ami gátolja a melanin szintézist, valamint tejsavat, ami egyenletesebbé teszi a bőr tónusát és gyengéden hámlaszt.

Pure C

Intenzív világosító szérum, a kojisav, zöldségkivonatok és C-vitamin kombinációja fehérebbé és ragyogóvá varázsolja a bőr tónusát, és meggátolja a sötét foltok kialakulását.