Marketing munkatársat keresünk!

Ahhoz, hogy eldönthesd szeretnél e nálunk dolgozni, megosztunk néhány dolgot magunkról és a cégünkről!

Rólunk

A Spiritual Beauty és Spiritual Academy igazi brandé nőtte ki magát, ami magába foglal 4 szépségszalont, 2 webshopot, 1 akadémiát és 1 előfizetéses csoportot.

A csapatunk

Küldetésünk

A Spiritual Beauty és Academy azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzájárul a nők szépségéhez és önbizalmának növeléséhez szolgáltatásaival, a szalonok környezetével is hozzájárul ahhoz, hogy kiragadja a vendégeit a hétköznapokból, ahol csak ő van a fókuszban. Az oktatásaink során a tudásunkat úgy adjuk át, hogy a tanulóink ezzel a megszerzett tudással többet tudjon magából kihozni, hisz a tudás hatalom és magabiztosság. Emellett hiszünk abban, hogy létezik olyan cég, ahol a vendégek, tanulók és a kollégák is jól érzik magunkat és azért dolgozunk együtt, mert valóban jó az együttműködés és nem azért mert muszáj. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, új szolgáltatásokkal bővülünk és biztosítunk fejlődési lehetőséget a versenyképes kereset mellett.

Kolléganőink mondták névtelen kérdőívben 🙂

Jó a légkör. A megoldandó problémákat meg lehet beszélni és segítséget is kapok a megoldásban.

Az első olyan munkahelyem ahol végre kitudom mondani, hogy szeretek itt dolgozni. Minden kolléganőm segítőkész és kedves. A szalon ahol dolgozok igényes, nagyon szép és komfortos. Nagyon jó anyagokkal dolgozhatok, amik megkönnyítik a munkámat. Tetszik, hogy lépést tartunk az új kezelésekkel és nem csak a hétköznapi dolgok találhatóak meg nálunk.

A nagyon jó fej főnök, munka beosztás, rugalmasság, rendszer, továbbképzések és nem utolsó sorban a környezet miatt!

Én a szakmai fejlődést kimaxoltam és ezúton is köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen szintre juthattam el. Talán ezt szeretem/szerettem a legjobban, hogy itt ha valaki nagyon akar, akkor nem reked meg egy szinten, az előbbre lépés nem egy álom, hanem valósággá válhat rövid időn belül. Szeretem, hogy díjazva van az igyekezet, el van ismerve a munkánk akár anyagilag, akár szolgáltatással, ami elég ritka, szerintem itt mindenki a lehető legjobb helyen van. Jól ismered fel a munkatársak kompetenciáit úgy, hogy nem kérsz lehetetlent senkitől, nincsenek nagy elvárások. A hangulat és a csapat nagyon jó, szeretem hogy nincs besavanyodva senki, mindenkivel mindent meg lehet beszélni, úgyis hogy ennyi nő dolgozik együtt, nincs áskálódás.

Szakmai fejlődési lehetőség, pl. mezoterápia .Nagyon tetszett, hogy volt ez a lehetőség ,hogy helyesen tudjuk alkalmazni gyakorlatban ezt a szolgáltatást .Vagy pl. amikor Ildikó eljött és tartott egy kis fejtágítást a Brunos termékekről, nagyon jó volt. Szeretem azt ,ahogy a szalon be van rendezve,ki. An alakítva, a kollégákról pedig annyit,hogy nagyon jó fejek..

Ezt mindenkinek elszoktam mondani: amellett, hogy jó itt a társaság, sokat lehet fejlődni, mindig lehet tanulni valami újat, jó fejek a vendégek.. Szeretem, hogy foglalkozunk egymással, meghallgatjuk a másikat. Na meg még egy ilyen főnök nincs a földön mint Te, aki ha kell odamondja, aki mindenbe is belevág, ért mindenhez, és nézi azt is hogy nekünk mi a jó. Szóval bejárok minden nap egy olyan helyre ahol, azt csinálom amit szeretek, jól érzem magam, és még pénzt is keresek.

Most már, hogy jobban megismertél minket, foglalkozzunk kicsit a marketinges állással!

Feladatok:

 • posztok készítése a social felületeinkre. Képek és videós tartalmak, feliratozás, és ezek feltöltése
 • ötletelés és kampányok tervezése, lebonyolítása
 • hírlevelek

Milyen tudásra van szükség?

 • kívülről kell „fújni” a social media kezelését (Facebook, Instagramm, Tik tok, Youtube)
 • tudnod kell melyik felületnek milyen újításai vannak
 • jól kell tudni szöveget írni
 • a tartalomgyártáshoz szükséges segédprogramokat tudni kell használni (feliratozás, posztok időzítése, egyszerű grafikák, stb)
 • tudnod kell hogyan kell kampányt tervezni és lebonyolítani és ebben van tapasztalatod
 • minimális wordpress ismeret

Ne jelentkezz, ha:

 • ha szerinted a „posztolgatást” bárki meg tudja csinálni és kipróbálnád magad
 • ha soha nem gyártottál tartalmakat
 • ha soha nem írtál hírlevélszöveget
 • ha a kampány szó ismeretlen számodra
 • ha semmilyen tapasztalatod nincs a marketing terén

Mit nyújtunk?

 •  rugalmasságot
 • jó csapatot
 • ki tudsz bontakozni, ha jó ötleted van ne tartsd magadba
 • versenyképes fizetést

Munkavégzés helye, munkaidő

Munkavégzés helye: Debrecen 4031 Derék u. 100/b White box, de próbadiő után alkalmanként home office is lehetséges

Hogyan tudsz jelentkezni?

1. Küldj egy fényképes önéletrajzot ide: zsanett@sugarzsanett.hu

2. Csatolj egy motivációs levelet, amit valóban te írtál és nem a netről másoltad 🙂

3. Írj egy poszt szöveget egy általad választott szolgáltatásunkról + ehhez írj egy hírlevelet + írj egy kampánytervet egy 1 hetes akcióhoz ugyanehhez a szolgáltatáshoz

 

Mi történik miután beküldöd az önéletrajzod?

Értékeljük a beküldött önéletrajzokat és ha kiválasztottunk felvesszük veled telefonon a kapcsolatot. Közös szimpátia esetén egy személyes interjú következik. Ha itt is egy a „rezgés”, akkor jöhet egy próbanap.