Hidratálás

Hidratálás

Lab Division HA50x

Egyedülálló összetétel többféle hialuronsavval

A tudatos 30 év alattiaknak, akiknek fontos a megelőzés és a minőségi ápolás

 

A hialuronsav újra feltölti a bőr felső rétegét, mérsékli a ráncok megjelenését, feszességet biztosít és növeli a bőr rugalmasságát.

A csapból is a hialuronsav szó folyik… de mit is jelent és miért kell nekünk, de nagyon?
A hialuronsav egyedülálló módon képes 50-szer több vizet megkötni, mint bármely más anyag. Két formulája létezik, kis és nagy molekulatömegű. A nagy tömegű molekula nem szívódik fel a bőr felső rétegébe, hanem a bőrfelszínen marad, ott egy filmréteget képezve megakadályozza a természetes folyadékveszteséget. A kis tömegű molekula méretének köszönhetően felszívódik a bőr felső rétegébe, és ott képes megkötni a vizet, így növeli a bőr feszességét. Kellő mennyiségű nedvességet tart vissza, így teltebbé varázsolja a bőr felső rétegét.

Termékek

Többfajta molekulájú hialuronsavas feszesítő

Szem alatti karikákra 30 év alatt. Nagyon magas koncentrátumú hialuronsavas szérum, amely segíti, hogy a bőr egész nap és éjjel is hidratált és feszes maradjon. Ez az egyetlen termék, ami alapozóra, sminkre is felvihető.

Hialuronsavas krém

A bőr mindennapos ápolására fejlesztettek ki, támogatja a bőr saját védekező mechanizmusát. Kis és nagy tömegmolekulájú hialuronsavat tartalmaz, amely optimális hidratálást, teltséget és rugalmasságot biztosít a bőrnek.

Hialuronsavas éjszakai maszk

Éjszakára az arcon hagyható, segít, hogy a bőr egységesebb és simább hatást nyújtson. Növeli a bőr nedvességtartalmát.

Bőrradír és maszk

Egyszerre hámlaszt és kezeli a bőrt. Tisztító és mattító hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket.