Glikolsavas arckezelés

Bőrhibák kezelése, egyenetlen bőr javítása, anti aging, bőrmegújítás

EZT A KEZELÉST AZ UV SUGÁRZÁS MIATT KIZÁRÓLAG OKTÓBERTŐL KORA TAVASZIG JAVASOLJUK!

Bár elégé ijesztő neve van, aggódni mégsem kell, sőt: a bőrmegújító kezelés csodás és látványos különbséget eredményez a bőr minőségében! Hosszú távú megoldást nyújt a fakó egyenetlen arcbőr, a bőröregedés vagy éppen a pattanásos, mitesszeres bőr panaszaira. A bőr természetes megújulási folyamatát gyorsítják a hámlasztás során használt és helyreállítják az AHA és BHA savak , velük kíméletesen megszabadulhatsz a bőrhibáktól.

A jó hámlasztónak 2 fő ismérve van: ismert benne a hatóanyag mennyisége, BHA hámlasztók esetében 1-2% az ideális, míg az AHA savaknál 5-10%.
Sajnos a bőrünk, ha egyszer drasztikusan megsérül pl.: egy napégés vagy túl erős savas hámlasztás során, sosem felejt. Az így megsérült réteg sosem lesz a régi, így mi kizárólag biztonságos módszereket használunk. A savas arckezeléseknél rendkívül fontos a szaktudás. Ha kevés a készítményben a sav, nem használ, ha sok, károsíthatja a bőrsejteket. Ne aggódj, mi tökéletesen képzett szakemberek vagyunk, és a legjobb kezekben leszel!

A kezelés során professzionális terméket használunk, mely a glikolsav és a C-vitamin együttes hatásával segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, aktiválja a sejtek megújulását, egységes, világos tónust ad a bőrnek. Csökken a bőr hiperkeratosisa, javul a feszessége, csökken a ráncok mélysége és hossza, sima és hidratált lesz. Összetevők: 14 % glikolsav, 0,5 % szalicilsav, stabil C-vitamin, mannitol

Glikolsavas kezelés típusai

Bőrmegújító szőlőterápiával

Megújítja a bőrünk felső rétegét, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Tökéletes a hidratálásra és a ránctalanításra, mivel a szőlő tartalmazza az egyik leghatékonyabb anti aging hatóanyagot.

Zsíros, pattanásos bőrre

Bőrmegújítás után az Oil Control maszk szabályozza a faggyútermelést, így csökken a bőr zsírossága, emellett gyulladáscsökentő hatása van.

Pattanásos bőrre

Bőrmegújítást követően az alginátos maszk rendkívül hatékonyan fejti ki gyulladáscsökkentő hatását, így a pattanások csökkennek.

Javasolt alkalmak

4 db (hetente végezhető)

Kezelések ára

AKCIÓ 8.900 Ft (10.900 Ft helyett)

Eredmények képekben