Bioceutical arckezelés

Természetes összetevőkkel a tökéletes hidratáltságért és feszesítésért

A Bruno Vassari új vonalával előrelépésre törekszenek az egyre fenntarthatóbb termékek iránti elkötelezettségük mellett, a lehető legnagyobb mértékben csökkentve a csomagolásban felhasznált műanyag mennyiségét, korlátozva az újrahasznosított műanyagból történő felhasználását, FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Bioceuticals termékcsalád célja, hogy csökkentse az arcbőr petyhüdtségét, javítsa a feszességet és megakadályozza a bőr korai öregedését.

A kezelésről

Célja és hatásai

A kezelés célja az elhalt hámsejtek kémiai eltávolítása zöldtea és AHA sav segítségével. 

Hatásai:

  • azonnali bőrmegújítás
  • elhalt hámsejtek eltávolítása
  • ráncfeltöltés és -csökkentése
  • bőr sejtkohéziójának erősítése
Különleges összetevők
  • A DMAE, a biokémiai termékek fő alkotóeleme, 100% -ban természetes eredetű

    Hallottál már Tepezcohuitról (Mimosa tenuiflora)? A bőrfa néven is ismert, és a maja kultúra már használta a bőr olyan elváltozásainak kezelésére, mint például égési sérülések vagy sebek. Ez a növény ősidők óta  ismert gyógyító, regeneráló és feszítő tulajdonságairól.

    Az egyik alkotóeleme, amelyet a bőrfából nyernek, a dimetilaminoetanol-tartarát (DMAE), egy olyan hatóanyag, amely fontos hatással volt a kozmetikumokra többszörös és jótékony tulajdonságainak köszönhetően: látható és gyors emelő hatás; Erőteljes feszesítés az idő múlásával (még ha nem is használják, megőrzi a bőr szilárdságát); és antioxidáns, amely stabilizálja a sejtmembránt.

Kezelés időtartama

60 perc

Kezelés ára

AKCIÓ 10.900 Ft (13.900 Ft helyett)