Problémás bőrre

Problémás bőrre

Lab Biotics

Rosacea, pattanásos, kipirosodó, problémás bőr? Nincs többé!

Az epidermisz védekező mechanizmusa nagyban függ a bőr normál flórájától, ezért fontos, hogy fenntartsuk az egyensúlyát. A probiotikumoknak ebben kiemelt szerepük van, így a kozmetikai kezelések terén napjainkban zajló fejlesztések egyik leginnovatívabb tényezői.

A Lab Biotics egy tudományos alapon kifejlesztett termékcsalád, amelynek formulája egyaránt tartalmaz prebiotikumokat és probiotikumokat. Ezek az összetevők segítenek fenntartani, illetve helyreállítani a bőr flórájának egyensúlyát, ezáltal:

  • megerősítik a bőr ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben,
  • növelik a bőr azon képességét, hogy megőrizze a hidratáltságát,
  • gyengítik a bőrirritációt kiváltó tényezőket,
  • látható módon csökkentik a károsodott bőrre jellemző szárazság, bőrfeszülés és fénytelenség jeleit,
  • helyreállítja a bőrfelszín pH értékét.

Termékek

Extra Rich Cleansing Foam

Tisztító hab formulája prebiotikus hatóanyagokat tartalmaz, ami speciálisan az egészséges bőrflóra kialakulását és egyensúlyban tartását segíti elő.

Daily Mist Toner

Multifunkciós arclemosó, amely felfrissíti és hidratálja a bőrt, valamint aktivizálja természetes védekezőképességét. Helyreállítja a jótékony bőrflóra egyensúlyát, megvédi a bőrt a külső behatásokkal szemben, és optimális hidratáltsági szintet tart.

Lactis Advanced Cream

Regeneráló krém, mely elősegíti a bőrflóra egyensúlyának fenntartását. Segít aktivizálni a bőr sejtjeinek önműködő megújulását és erősíti a bőr természetes barrier funkcióját. Hidratál és revitalizál.

 

Skin Defecense Booster Capsules

Szérum, amely felturbózza a bőr védekező erejét, így ellenállóbb lesz a környezeti ártalmakkal, a stresszel és a szennyeződésekkel szemben. Késlelteti az öregedés jeleit, helyreállítja a bőr normál flórájának egyensúlyát. 60 kapszulát tartalmaz, melyet felnyitva fel kell vinni az arc és nyak területére.

Dermal Relief Cream

Ekcémára vagy kipirosodásra tökéletes megoldás. Egész testre alkalmazható.