Peptides arckezelés

Peptidek: az új, ígéretes sztárhatóanyagok

A bőrünk nagyon változó személyenként is, de akár arcterületenként is más és más lehet. Épp ezért ezt a kezelést egyénre és területre szabjuk, a Boostereket teljesen személyre szabva keverik össze szakembereink. Az arckezelés lehet feszesítő, nyugtató, oxigén ellátást fokozó, tisztító és ragyogást fokozó. Tapasztalataink szerint a kezelést követően már azonnal üdébb, rugalmasabb és megfelelően hidratált lesz a bőr, amit nem csak a vendégeink, hanem mások is észrevesznek.

Az összetevők fokozzák a kollagén, hialuron és elasztin termelést. A termékekben lévő hatóanyagokat 2015-ben fedezték fel Franciaországban, és gyógyszerészek is előszeretettel használják, hiszen rendkívül magas tisztaságúak, ugyanakkor nincs mellékhatásuk.

A kezelés menete

A kezelés során megtisztítjuk az arcbőrt, tonizáljuk, majd egy papain enzimes bőrhámlasztást végzünk. Az így megtisztított arcbőrt egy speciális masszázskrémmel átmasszírozzuk, melynek 2 fő hatóanyaga a niacinamid és a glikozil-heszperiden, ami fokozza az arcápoló hatást és serkenti a bőr mikrokeringését. A masszázs után pedig a szérumok összekombinálásával, ultrahang segítségével bejuttatjuk a hatóanyagokat.

A kezeléshez használt termékek

Az 5 turbótermék összekombinálható egymással, így lesz a bőr kezelése személyre szabott. A kezelés során az adott bőrterület állapotának megfelelő Boostert használunk, így ha például az orcádon gyulladt pattanások vannak, a homlokod viszont zsíros, akkor ide két különböző termék kerül.

Melyik termék mire való?

Skin Relief

Nyugtató hatású koncentrátum. Teljes körű kezelést nyújt: sikeresen minimalizálja a bőrön található elváltozásokat, csökkenti a bőrgyulladást, elősegíti az epidermisz fiziológiás egyensúlyának helyreállítását, valamint puhaságot biztosít.

Skin Clarifier

Tisztító koncentrátum, amely segít megőrizni a bőr matt és egységes színét. Visszafogja a faggyútermelését, és megakadályozza a faggyúfelesleg által okozott kidudorodások megjelenését. Gátolja a szennyeződések megtapadását, és megőrzi az epidermisz fiziológiás egyensúlyát.

Ultra Firm

Olyan koncentrátum, amelynek kettős technikája helyreállítja a bőr feszességét, és javítja a bőr tónusát. Segít a mimikai ráncok csökkentésében, így egyenletesebb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Radiance Plus

Olyan koncentrátum, amely helyreállítja a bőr egységes tónusát és ragyogását, mivel hatóanyagai képesek csökkenteni a bőr fáradtságának jeleit. Felturbózza a bőrmegújulás természetes folyamatát, és minimalizálja a bőröregedés hatásait.

O2 Detox

Optimalizálja a bőrsejtek természetes védekező mechanizmusát. Hatása révén megköti a szabadgyököket, így segítve az oxigenizációt. A bőr lathatóan megtisztul, frissebb és ragyogóbb lesz.

Kezelés időtartama

45 perc
(hatheti rendszerességgel)

Kezelés ára

AKCIÓ 8.500 Ft (13.900 Ft helyett)