Ránctalanítás 45 év felett

Ránctalanítás 45 év felett

Cell Active

Anti aging termék növényi őssejtekkel

De mi is az az őssejt? Halljuk manapság mindenhol, de még mindig homályos, igaz? Ne aggódj, csak a legszükségesebb részletekig merülünk bele!

Az őssejtek reprodukáló képességüknek köszönhetően újabb sejteket tudnak létrehozni, amelyek aztán felépítik különböző szerveinket és szöveteinket. Ez nem csak nálunk, de a növényeknél is így működik.

A Cell Active termékekben lévő hatóanyagok egy nagyon ritka növényből, a Sequoia fenyőből származnak, amelynek kivételesen hosszú az élettartama és a növekedési képessége, így nagyszerű forrása az anti aging hatóanyagoknak. A másik fő összetevő a szőlő virága, aminek magas a polifenol- és flavonoidtartalma, ezáltal gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.

Termékek

Bőrmegújító szérum SPF 20

Erős bőrfiatalító hatással bír, miközben feszessé és puhává varázsolja a bőrt. Megerősíti a bőr felső rétegét, és UV védelemmel látja el. A szérum mindig magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Ránctalanító éjszakai krém

Újra feltölti a bőr felső rétegét, erősíti a bőrt, feszessé, simává és rugalmassá teszi. Többek között argánolajat, hialuronsavat és szójakivonatot is tartalmaz.

Szemkörnyék ápoló koncentrátum

Növényi őssejteket tartalmazó szemkörnyék ápoló krém, mely elősegíti a szövetek feszességét, feltölti a bőrt és átfogó anti aging hatással bír. A szem alatti karikák és táskák eltüntetését célozza meg.