Nanosoft tűs kezelés

Nanosoft tűs kezelés

Jelenleg a debreceni sminktetováló szalonban érhető el. 

 

Kinek ajánljuk?

Bármelyik korosztály számára ideális választás, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van , ugyanakkor ajánlott megelőzésre is. Tökéletes választás azoknak akik idegenkednek a drasztikus beavatkozásoktól és egy egészen természetes eredményt szeretnének elérni.

Milyen anyaggal dolgozunk?

A Fillmed Laboratories ikonikus termékével az NCTF 135 HA termékkel. A cég alapítója, Dr. Michel Tordjman a sejtbiológia megszállotja. A NCTF, a New Cellular Treatment Factor egy CE engedéllyel rendelkező, steril bőrrevitalizáló oldat. Egyedülálló hatású, köszönhetően több mint 55 összetevőnek. 

Mit tartalmaz a bőrrevitalizáló oldat?

Több, mint 50 féle hatóanyagot tartalmaz.

12 féle vitamin: Aszkorbinsav (C-vitamin), Biotin (B6-vitamin), Patoténsav (B5-vitamin), Folsav (B9-vitamin), Inozitol (B8-vitamin), Nikotinamid (B3-vitamin), Piridoxin (B6-vitamin) Riboflavin (B2-vitamin), Tiamin (B1-vitamin), Tokoferol (E-vitamin), Retinol (A-vitamin), Kobalamin (B12-vitamin)

6 féle ásványi anyag: Kálcium-klorid, kálium-klorid, magnézium szulfát, szodium acetát, szódium klorid, szódium dihidrogén-foszfát

5 féle nukleinsav: Deoxyadenosine, deoxycytidine, deoxyguanosine, deoxíthymidene, 5-methyl-2′-deoxycytidine

24 féle aminosav

Antioxidások

Hialuron: szabadkötésű hialuron

 

Milyen hatása van a bőrre?

Az egészséges bőr jellemzői: ráncmentes, feszes, rugalmas, állagra tömör, a pórusok mérete alig látható. A bőr színe üde, rózsás, megjelenése ragyogó. Tapintása puha, selymes érzetű. Ez sajnos csak kevesek kiváltsága és nagyon nehéz elérni  a rohanó, stresszes és környezeti ártalmakkal teli világban. Számos célzott kozmetikum és esztétikai beavatkozás létezik a világon, de ez a szabadalmaztatott egy termék, ami az összes olyan összetevőt tartalmazza megfelelő mértékben, ami az egészséges állapotot hivatott előidézni. Képes a bőrt maximálisan revitalizálni, valamint CE engedéllyel rendelkezik. Alkalmazható finom ráncokra, hidratálásra, ragyogás és rugalmasság fokozásra, pórusok finomítására.

Milyen eszközzel készítjük?

A Nanosoft microtű egy innovatív szabadalmaztatott eszköz, három kicsi, csupán 0,5 mm-es mikrotű, amely szilikonkristályból készült MEMS technológiával.

Hány ml-re van szükségem?

A kezelés ára az oldat mennyiségétől függ, tehát 1 ml számolunk alapárnak. 1 ml elegendő szemkörnyék és az orca egy részére.

Kezelés időtartama

30 perc

Kezelés ára

32.000 Ft/ml